افزودن دیدگاه جدید

باسلام مصرف غذاهای غنی از پورین مانند غذاهای پخته شده یا فرآوری شده به ویژه با منشاء حیوانی و غذاهای دریایی یک عنصر کلیدی در افزایش پیش سازهای اسید اوریک است. در حالی که غذاهای غنی از پورین با منشاء گیاهی مانند لوبیا، عدس، قارچ، نخود، حبوبات و لبنیات خطر کمتری در ابتلا به هیپراوریسمی و نقرس دارند، بنابراین در بیماران نقرس مجاز است. علاوه بر این، غذاهای غنی از ویتامین C، محصولات لبنی کم چرب، روغن های گیاهی مانند زیتون، آفتابگردان و سویا با کاهش خطر ابتلا به هایپراوریسمی و نقرس مرتبط بودند. ویتامین C باعث افزایش دفع کلیوی اسید اوریک می شود، بنابراین می توان از آن به عنوان مکمل در درمان نقرس استفاده کرد. در بسیاری از رفرنس ها مصرف قارچ و آلبالو و لبنیات کم چرب برای کاهش علائم نقرس توصیه شده اند به هر حال در صورت مصرف هر یک از این ترکیبات که باعث تشدید درد در شما می شود باید مصرف آن کاهش یابد.