اسید چرب امگا 3 در ماهی ها برای سلامت قلب مفید هستند. دراینجا می خواهیم بدانیم که چرا مزایای خوردن ماهی برای سلامت قلب بیشتر از خطرات آن است.
اگر نگران سلامت قلبتان هستید، خوردن حداقل دو وعده ماهی در هفته می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
سال هاست که انجمن قلب امریکا توصیه کرده است که افراد دست کم دوبار در هفته ماهی مصرف کنند چرا که غنی از چربی های غیراشباع است. چربی های غیراشباع در ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند. اسیدهای چرب امگا 3 و سایر موادمغذی در ماهی می توانند برای سلامت قلب مفید باشند و خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش دهند.
برخی افراد نسبت به وجود جیوه یا سایر آلاینده ها در غذاهای دریایی نگران هستند. با این حال مزایای خوردن ماهی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم معمولا بیشتر از خطرات احتمالی تماس با آلاینده هاست. دراینجا می خواهیم بدانیم که چگونه می توان این نگرانی ها را با اضافه کردن مقدار مناسبی از ماهی به رژیم غذایی برطرف کرد.
اسیدهای چرب امگا 3 نوعی از اسیدهای چرب غیراشباع هستند که می توانند التهاب را در کل بدن کاهش دهند. التهاب در بدن می تواند به رگ های خونی آسیب بزند و منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
خوردن حداقل دو وعده ماهی در هفته بخصوص ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا 3 می تواند خطر بیماری قلبی بخصوص مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی را کاهش دهد.
برای مطالعه بیشتر: انواع امگا 3 را بشناسیم
اگرچه انواع غذاهای دریایی حاوی مقادیر کمی اسیدهای چرب امگا 3 هستند اما ماهی چرب حاوی بیشترین میزان اسید چرب امگا 3 است که برای سلامت قلب مفید و سودمند است.
سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) به مردم توصیه می کند که ماهی را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف کنند. زنانی که باردار هستند و یا قصد باردار شدن دارند و یا زنان شیرده و کودکان باید از خوردن ماهی که دارای مقدار زیادی جیوه است، پرهیز کنند.
به منظور بهره بردن از مزایای خوردن ماهی برای سلامت بدن، به نحوه تهیه غذاهای دریایی توجه کنید. به عنوان مثال گریل کردن (کباب کردن)، بخارپز کردن یا پختن ماهی گزینه سالم تری نسبت به سرخ کردن آن است.
تنظیم: زهرا محبی
منبع:mayoclinic
افزودن دیدگاه جدید